Bungalows Maspalomas Oasis Club

Maspalomas, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 2 km
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 34.6 km (25 mins)

Recensioner

| 3,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Bungalows Maspalomas Oasis Club är ett omtyckt lägenhetshotell i utkanten av Maspalomas på södra Gran Canaria. Här bor du i ljusa och enkla lägenheter i bungalows utspridda i en grönskande trädgård alldeles i närheten av Maspalomas kända sanddyner. En lugn och avslappnad atmosfär råder på hotellet, vilket gör det till ett bra val för för såväl familjer som par.

Mitt bland hotellets byggnader breder det fina poolområdet ut sig. Här kan du koppla av i en solstol och njut av solens strålar, eller ta ett härligt dopp i den uppvärmda poolen. När törsten sätter in kan du beställa dryck och förfriskningar från poolbaren. Vill du hellre känna sanden mellan tårna ligger sandstranden i Maspalomas på promenadavstånd från hotellet. Bungalows Maspalomas Oasis Club har också en egen badbuss som tar dig hela vägen till stranden. Bland hotellets aktiviteter kan du också delta i vattengympa eller varför inte utmana ditt resesällskap i en omgång tennis, fotboll, volleyboll eller ett parti biljard?

När du bokar Bungalows Maspalomas Oasis Club med Solresor kan du välja till ett enkelt All inclusive-paket för en extra avkopplande semester. Hotellets huvudrestaurang serverar då frukost, lunch och middag i bufféform. Snacks och dryck erbjuds mellan måltiderna i poolbaren enligt ett tidsschema som meddelas vid incheckning.

De 100 lägenheterna ligger i bungalows som renoverades 2021. De är ljusa, trevliga och utrustade med pentry för dig som föredrar att laga din egen mat. Området kring hotellet är lugnt och ligger nära Maspalomas fantastiska sanddyner. För dig som vill upptäcka området rekommenderas en tur mot Maspalomas fyr där du hittar en mindre strandpromenad med små butiker och restauranger. Sandstranden i Maspalomas är runt sex kilometer lång, och det långgrunda vattenbrynet är också det ett populärt utflyktsmål för långpromenader!

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider