La Dimora

Korsika, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Corsica - Bastia (BIA): 24.7 km (29 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I Oletta ligger La Dimora på landet, en tio minuters bilfärd från både S:t Florent-stranden och Plage de la Roya. Detta hotell med exklusiv profil ligger 6,9 km från Korsikas stränder och 9,6 km från Cap Corse.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring och kassaskåp står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet utan avgift. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans och rumservice. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Gästerna sover i en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Bekvämligheter som en TV-apparat och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns självklart en dusch. Genom möjligheten att boka en rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum, väntar en bekymmerslös vistelse våra gäster. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

I utomhusbassängsområdet är vattnet skönt tempererat och sörjer för en sund badupplevelse. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. På solterrassen finns både solsängar och parasoll. Här erbjuds även aktiviteter och faciliteter som cykling/mountainbikeåkning, yoga, spa, ångbad, en hamam, massagebehandlingar och solarium.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Dagligen serveras frukost och lunch. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider