Atmosphere Kanifushi

Baa Atoll, Maldiverna Flagga - Maldiverna

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Avstånd strand: 0 m
  • Avstånd till centrum: 0 m
  • Pool: 2 st
  • Närmaste strand/bad: 0 m
  • Bar: 2 st
  • Restaurang: 4
  • Städdagar/vecka: 7

Hotellbeskrivning

Atmosphere Kanifushi ligger i södra Maldiverna på ön Kanifushi, en cirka två kilometer lång ö, omgiven av vit sand, frodig grönska och kristallklart vatten. Här bor du i villor som ligger utspridda längs med stranden och vill du lyxa till din semester lite extra kan du boka en med egen pool.

På Atmosphere Kanifushi finns det gott om faciliteter och aktiviteter för både stora och små. Om dagarna kan du njuta vid strandkanten eller något av hotellets två poolområden. Vill du passa på att upptäcka undervattenslivet på Maldiverna så erbjuds snorkling och dykning via hotellets PADI-center. De arrangerar även olika utflykter till havs och väl på land kan du ägna dig åt sportaktiviteter som tennis och styrketräning.

Önskar du avkoppling kan du unna dig en massage direkt på stranden eller på terrassen utanför din villa. Hotellets yngre gäster kan roa sig i den internationella barnklubben eller vid lekplatsen.

På Atmosphere Kanifushi finns flera inbjudande restauranger och barer med uteserveringar, vissa ligger direkt på den vita sandstranden. Bokar du dessutom All Inclusive i samband med din resa ingår dagens alla måltider och dryck samtidigt som du slipper tänka på notan. Efter en god middag kan du avsluta kvällen med en svalkande drink i baren eller så drar du dig tillbaka till villan och beskådar stjärnhimlen från terrassen.

Hotellet har även fått certifieringen Green Globe vilket är en av de högsta standarderna för hållbarhet i världen för turism och företag.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider