HD Acuario Lifestyle Hotel

Las Palmas stad, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 400 m
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 25.8 km (24 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

HD Acuario Lifestyle ligger i Las Palmas de Gran Canaria vid havet, en 1 minuters bilfärd från Playa de las Canteras och 7 minuter från Las Palmas hamn. Detta hotell ligger 0,1 km från Santa Catalina-parken och 0,6 km från Centro de Arte La Regenta.

I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Inrättningen har likaså bagageförvaring och ett kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, en barnvakt, transferservice och flygbuss.

I rummen finns ett vardagsrum och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. På gästerna väntar en välkomspresent. Balkong är standard i flesta rummens. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng, en kingsize-säng eller en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Ett kylskåp och en te-/kaffemaskin ger än mer komfort. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummen finns en dusch, ett badkar och ett bubbelbadkar. Även hårtork och badrockar finns här. Ett de rullstolsanpassade rummen är utrustat med ett barriärfritt badrum. Huset erbjuder rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. En solterrass bjuder in till avkoppling. Här finns även möjligheten att varva ned med surfing, snorkling och dykning.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: frukost och middag. Glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider