Scandic Havet Hotel

Bodö, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Flygplats Bodø (BOO): 2.3 km (6 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Hotellet är centralt beläget och idealt för såväl affärsresenärer som för familjer. Boendet ligger i ett dynamiskt område, i Bodo centrum. Till flygplatsen Bodo (BOO) är det 2,5 km.

Huset som erbjuder 234 rökfria rum befinner sig i en byggnad med 17 våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Boendet erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. I boendet finns ett lekrum. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans och tvättservice. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de 13 konferensrummen.

För hemtrevliga temperaturer finns centralvärme installerat i rummen. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns även ett kylskåp. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummet finns ett badkar och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka 24 rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Boendet erbjuder olika sport- och fritidsaktiviteter. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med gym och aerobics.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en bar. Läckra specialiteter väntar gästerna i de två rökfria restaurangerna med luftkonditionering. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Dieträtter, vegetariska rätter, barnmenyer och ekologisk kost förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider