Scandic Karl Johan

Oslo, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Gardermoen (OSL): 56.1 km (48 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar

Hotellbeskrivning

Tack vare det centrala läget i Oslo är detta boutiquehotell en perfekt utgångspunkt för att upptäcka området, som är idealt för såväl affärsresenärer som för familjer. Från boendet tar det endast fåtalet ögonblick att nå såväl nattliv som affärer.

Hotellet som erbjuder 108 rökfria rum befinner sig i en byggnad med sju våningsplan. Byggnaden är utrustad med en hiss. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. Gästerna kan likaså använda sig av internet-uppkopplingen (wifi) (gratis). Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. I boendet finns ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen.

Rummens utrustning omfattar en TV-apparat, ett kassaskåp och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och gymnastik.

På boendet finns en frukostsal och en bar. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: en innehållsrik frukostbuffé och lunch. Glutenfria måltider, vegetariska rätter, ekologisk kost och laktosfri kost förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider