Scandic Holmenkollen Park Hotel

Oslo, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • spa
  • Flygplats Gardermoen (OSL): 56.5 km (49 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Smoke-free
  • distance_city: 10700

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger ungefär nio km från centrum Oslos. Boendet är perfekt för såväl affärsresenärer som för familjer. Till flygplatsen Oslo (OSL) är det 80 km.

Uppfört år 1894 är boendet en bit historia med flair. För gästerna står hela 343 rökfria rum, till förfogande. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Inrättningen har likaså en garderob, bagageförvaring, ett kassaskåp, ett växelkontor och en drickautomat. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. På hotellet finns även ett lekrum och ett bibliotek. För gästerna fordon finns parkeringsmöjligheter i ett garage (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de 30 konferensrummen.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även ett minikylskåp. Det finns också ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. Här finns även en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummet finns ett bubbelbadkar, samt hårtork och sminkspegel. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även 12 rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Huset erbjuder familjerum och rökrum.

Aktiv rekreation och härligt sunda bad väntar gästerna i badområdet. På terrassen finns bekväma solstolar. En bubbelpool lockar till sköna stunder. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, stavgång och joggning. Boendet (och dess läge!) lämpar sig mycket väl för skidåkare. Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och aerobic. I huset finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, skönhetssalong, massagebehandlingar, hydroterapibehandlingar och solarium. I miniklubben tas barnen omhand med omsorg.

Den gastronomiska avdelningen består av ett café. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Som måltider kan frukost, lunch och middag väljas. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer, ekologisk kost och laktosfri kost förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider