Scandic Harstad

Harstad, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Evenes (EVE): 44.4 km (45 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Centralt i Harstad bjuder strandhotellet många möjligheter att gå ut innebär ideala förutsättningar för såväl affärsresenärer som för familjer. Precis utanför dörren finns hållplatser för kollektivtrafik.

Hotellet hälsar gästerna välkomna till ett sex-våningshus med sammanlagt 117 rökfria rum och en hiss. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Bagageförvaring och kassaskåp står till förfogande för gästerna. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Boendet har även en rad affärer. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat. För konferenser, föredrag eller sammanträden står fem rum till förfogande.

Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Som del av hotellets utbud och rummen faciliteter finns även en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummen finns hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka fyra rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum och rökrum.

En bubbelpool lockar till sköna stunder. Huset erbjuder cykelåkning/mountainbikeåkning, fiske och joggning och mot en extra avgift kan man även aktivera sig med golf. Boendet (och dess läge!) lämpar sig mycket väl för skidåkare. Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds gymnastik och aerobic. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa och hydroterapibehandlingar, då samtliga erbjuds. På kvällen kan gästerna avsluta dagen med livemusik.

Den gastronomiska avdelningen består av en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Vegetariska rätter och ekologisk kost förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider