Best Western Laegreid Hotel

Sogndals kommun, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Bergen (BGO): 235 km (4 hours 10 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 13500

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger i Sogndal, beläget i ett område som präglas av närheten till en flod. Under vintern lockar regionen aktivsportare och andra som dras till bergets sköna höjder. Med pisterna vid dörren och längdspåren ett stenkast bort blickar vintersemestraren snart ut över det vita och snöfyllda vinterlandskapet. Den närmsta affären ligger 300 m bort.

De fem juniorsviterna, de tre enkelrummen och de 28 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fyra våningsplan och nås lätt med en hiss. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. Till faciliteterna hör även en garderob, bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. På boendet finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, rumservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Cyklar kan ställas i cykelförrådet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns ett golvvärmesystem vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. I rummen finns en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Härtill kommer en tvättmaskin och strykjärn med strykbräda. Bekvämligheter som en telefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och fiske. Boendet (och dess läge!) lämpar sig mycket väl för skidåkare. Huset erbjuder gym, biljard, bowling, squash, gymnastik och aerobics. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa, massagebehandlingar och solarium, då samtliga erbjuds. Ett disco och en nattklubb erbjuder underhållning och omväxling.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café, en bar och en pub. För kulinarisk omsorg finns en restaurang med separat rökavdelning. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. En sund och variationsrik buffé väntar gästerna till frukost och middag. Till middag kan gästerna välja någonting från a la carte-utbudet.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider