Scandic Stavanger Forus

Sandnes, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 1100 m
  • Flygplats Stavanger (SVG): 7.9 km (11 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 11000

Hotellbeskrivning

Hotellet i Stavanger är bäst lämpat för familjer. Boendet ligger ungefär 1,1 km från stranden och på ett huvudstråk. turistiska sevärdheter Stavanger nås efter ca. 10 km. Den närmsta flygplatsen är Stavanger (SVG) som ligger ungefär åtta km bort.

Boendet har 258 rökfria rum, fem enkelrum och 207 dubbelrum. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till inrättningen hör bagageförvaring. Med internet-anslutning (gratis) kan gästerna hålla sig uppdaterade under vistelsen. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Boendet har även en rad affärer. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På hotellet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de 19 konferensrummen.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummet finns ett badkar och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka 24 rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Boendet erbjuder olika sport- och fritidsaktiviteter. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, golf, gym och gymnastik.

På boendet finns en bar och en lobbybar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. En omväxlingsrik buffé erbjuds frukost och lunch. Glutenfria måltider, vegetariska rätter och ekologisk kost förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider