Scandic Stavanger City Hotel

Stavanger, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Stavanger (SVG): 14.8 km (16 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Centralt i Stavanger bjuder hotellet många möjligheter att gå ut innebär ideala förutsättningar för såväl affärsresenärer som för familjer. I närheten finns en rad affärer. Den närmsta flygplatsen Stavanger (SVG) ligger ungefär 15 km från boendet.

Huset hälsar gästerna välkomna till ett sex-våningshus med sammanlagt 226 rökfria rum och en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. På hotellet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, tvättservice och en tvättautomat. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de åtta konferensrummen.

I rummen finns centralvärme. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummen finns hårtork och sminkspegel. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka 23 rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum.

Huset erbjuder olika sport- och fritidsaktiviteter. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, gymnastik och aerobics.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Dagligen serveras frukost och lunch. Dieträtter, vegetariska rätter och ekologisk kost förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider