Magic Hotel Solheimsviken

Bergen, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Bergen (BGO): 18.5 km (19 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Hotellbeskrivning

Magic Hotel Solheimsviken placerar dig i Bergen-området Årstad, med 3 minuters körväg till Flöyen och 5 minuter till Fløibanen. Detta hotell med familjevänlig profil ligger 3,3 km från Hansa-museet och 3,7 km från Mariakirken.

Huset som erbjuder 217 rum befinner sig i en byggnad med fem våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring, tvättservice, ett konferensrum, ett businesscenter, en bankettsal, en tvättautomat och en takterrass står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. De som anländer med egen bil kan använda sig av boendets parkeringsplatser (avgiftsbelagt).

I rummen finns centralvärme. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en bäddsoffa. Möjligheten att boka separata sovrum finns likaså. För små gäster finns barnsängar. En telefon, en plattskärms-TV med satellitlanslutning och wifi (gratis) innebär optimal komfort. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. I fritidsområdet erbjuder hotellet cykelåkning/mountainbikeåkning. Mot en extra kostnad kan en även aktivera sig med ett gym.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider