Scandic Neptun

Bergen, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Bergen (BGO): 17.9 km (21 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 500

Hotellbeskrivning

Cityhotellet i kategorin första klass i Bergen utlovar en perfekt ambiens för såväl affärsresenärer som för familjer.

Under vistelsen kan gästerna avnjuta den rogivande ambiensen i någon av de 270 rökfria rummen, de sex sviterna, de 14 enkelrummen och de 89 dubbelrummenna. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Bagageförvaring, en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans, tvättservice, åtta Konferensrum, ett businesscenter och en tvättautomat står till förfogande för gästerna. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen.

I alla rum finns ett skrivbord, ett kylskåp, en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummen finns hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka sex rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, aerobics och vandring.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Dagligen serveras en näringsrik frukost. Dieträtter, vegetariska rätter, barnmenyer och ekologisk kost förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider