Thon Hotel Rosenkrantz Bergen

Bergen, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Bergen (BGO): 19.8 km (25 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar

Hotellbeskrivning

Hotellet tillhör 4-stjärns kategorien befinner sig i Bergen. Till den närmsta förbindelsen till kollektivtrafiken är 500 m.

De 129 rummen, de 35 enkelrummen och de 58 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på sex våningsplan och nås lätt med en hiss. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Inrättningen har likaså en garderob, bagageförvaring och ett kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även tvättservice och en tvättautomat. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad.

Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Härtill kommer strykjärn med strykbräda och en byxpress. Som del av hotellets utbud och rummen faciliteter finns även en direktvalstelefon, en plattskärmstv och wifi. Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummet finns en dusch samt hårtork och badrockar till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum, 113 rökfria rum och rökrum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. Här finns även möjligheten att varva ned med gym och gymnastik.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen. Restaurangen erbjuder även vegetariska rätter.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider