Thon Hotel Polar

Tromsø, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • A/C
  • Flygplats Tromsø (TOS): 6.0 km (12 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Thon Hotel Polar ligger i hjärtat av Tromsø, en fem minuters promenad från både Tromsö domkyrka och Nordnorges konstmuseum. Detta hotell ligger 0,3 km från Nordnorsk Kunstmuseum och 0,4 km från Macks Ølbryggeri.

Boendet som erbjuder 113 rum befinner sig i en byggnad med nio våningsplan. Byggnaden är utrustad med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Inrättningen har likaså bagageförvaring och ett kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. På boendet finns även ett lekrum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad. Vid kommunikation eller för genomförande av affärsverksamheter kan en faxapparat ställas till förfogande.

På rummet finns det en minibar. Till rummens fördel räknas ett kylskåp. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummen finns hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. Här finns även möjligheten att varva ned med fiske, gym, squash och aerobics.

På boendet finns en rökfri restaurang, en matsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen. Glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider