Elena

Patitiri, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 300 m
  • Avstånd till centrum: 650 m
  • Internet in public area
  • Internet in rooms
  • Reception
  • DistanceToBeach: 300
  • DistanceToCenter: 650
  • NumberOfPools

Recensioner

| 4,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Elena är ett familjeägt lägenhetshotell i utkanten av Patitiri på Alonissos. Här kan du koppla av i en solstol vid det mysiga poolområdet eller njuta av den vackra utsikten från din balkong eller terrass. Hotellet ligger inom gångavstånd till både stadens centrum och hamn, samt till stranden.

Elena är lägenhetshotell med en lugn och vänlig atmosfär. Det är ett familjedrivet hotell och ägarna gör allt de kan för att du ska ha en bekväm och trevlig vistelse. Oavsett om du behöver en bas för en vandringssemester, ett boende med alla bekvämligheter precis utanför dörren eller bara någonstans att koppla av, så kommer de att välkomna dig varmt.

Vid det lilla poolområdet finns solstolar och parasoller för härliga dagar vid poolen. Vill du hellre besöka stranden, så ligger den närmsta stranden bara några minuters promenad bort.

Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet. Stenstranden Roussoum Yalos ligger bara ca 20 minuters promenad bort från Elena och stränderna Mikros Mourtias och Megalos Mourtias på den södra delen av ön ligger ca 10 minuters bilfärd bort. De två stränderna är klapperstensstränder med kristallklart vatten och här hittar du dessutom lokala restauranger att slå dig ner vid. Det är ca 650 meter till öns centrala hamn där det går båtturer till den marina parken, grannöarna och de mindre tillgängliga stränderna. Närmaste centrum i Patitiri ligger bara ca 650 meter bort och där ligger det flera trevliga restauranger att upptäcka.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider