Oborishte 63 Boutique Hotel

Sofia, Bulgarien Flagga - Bulgarien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Sofia (SOF): 6.2 km (15 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Oborishte 63 Boutique Hotel ligger centralt i Sofia, en 5 minuters promenad från Zaimov Park och 7 minuter från Doctors’ Garden. Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,8 km från S:t Cyril och S:t Methodius nationalbibliotek och 1 km från Alexander Nevski-katedralen.

På detta boende finns nio rum och en hiss och en reception. Till faciliteterna hör bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I boendet finns ett TV-rum. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I de flesta rummen finns balkong. Gästerna sover i en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Till rummens fördel räknas ett kylskåp. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Här finns även en direktvalstelefon, en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummen finns hårtork. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med cykelåkning/mountainbikeåkning. Huset (och dess läge!) lämpar sig mycket väl för skidåkare. Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och yoga. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa, bastu och massagebehandlingar, då samtliga erbjuds. Till nöjesutbidet hör ett underhållningsprogram och livemusik.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Dagligen serveras frukost och lunch. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider