Seaden Quality Resort & Spa

Side, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd till centrum: 64 km
  • Flygplats Gazipasa (GZP): 110 km (1 hour 50 mins)
  • Flygplats Antalya (AYT): 62.0 km (1 hour 1 min)
  • Childpool
  • Distance Centre: 3kmManavgat7kmAntalyaflygplatsca64km

Recensioner

| 4,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Seaden Quality Resort som slog upp dörrarna 2021 är ett lyxigt hotell beläget ca 3 km från den mysiga semesterorten Side. Här bor du och familjen med direkt tillgång till hotellets privata strand och med Ultra All Inclusive bor ni bekvämt och kan lämna vardagsstressen hemma.

Hotellet har ett härligt poolområde med pool, barnpool och solstolar och parasoll. Härifrån har du direkt tillgång till stranden där du kan koppla av i solen, bada i Medelhavet och prova på roliga vattensporter (avgifter tillkommer). Solstolar och parasoll är naturligtvis gratis att använda för hotellets gäster.

Alla barn i åldern 4-10 kan roa sig i miniklubben som anordnar roliga aktiviteter och minidisco (ej skandinavisktalande personal). Här finns också en lekplats. Under högsäsong arrangerar hotellets eget animationsteam roliga aktiviteter som t.ex vattengympa och olika tävlingar och lekar. När mörkret faller så bjuds det på underhållning för hela familjen. 

Hotellets härliga spa-avdelning erbjuder hamam, bastu, olika massagebehandlingar och skönhetsbehandlingar (mot betalning). Här finns också en inomhuspool (öppen och uppvärmd i perioden 01.11 – 31.03) och ett fitnesscenter. Om du vill upptäcka området utanför hotellet kan du enkelt ta dig till Sides centrum med buss.

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider