Hotell Rocette Mare

Tropea, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 0 m
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/italien/kalabrien-syditalien/capo-vaticano-tropea/hotell-rocette-mare/
  • DistanceToTown: 1 km
  • DistanceToBeach: 0 m
  • Restaurant

Hotellbeskrivning

Vackert inbjudande hotell med helt unikt läge i Tropea
På Hotel Rocette Mare bor du med en av Kalabriens mest unika belägenheter. Här bor du nämligen direkt vid hotellets privata strand precis under den charmerande och pittoreska gamla medeltidstanden Tropea. Att hitta ett mer perfekt beläget hotell är svårslaget. Se fram emot en sagolik semester i Kalabrien där du kan avnjuta lugna härliga dagar vid stranden och trevliga och minnesvärda kvällar inne i Tropea stad.

Faciliteter
Det trestjärniga Hotel Rocette Mare är ett charmigt och mysigt hotell som känns inbjudande och gemytligt med sin fina grönskande hotellträdgård. Hotellet har en unik placering direkt vid dess egna privata strand där du kan avnjuta flera av dina lata semesterdagar med att lapa sol på en solsäng eller placera dig i skuggan av en parasoll tillsammans med en spännande bok. Hotellet erbjuder ett antal gratis solstolar (max två per rum) och parasoller vid sandstranden. Du kan även hyra strandhanddukar via hotellet (mot avgift). När du behöver svalka dig kan du ta några få enkla steg ner till havet och låta det skimrande turkosblåa havet kyla ner samt pigga upp dig. När hungern gör sig påmind kan du beställa enklare snacks från hotellets strandbar eller strosa upp till Tropea stad och avnjuta en god lunch på någon av stadens alla pittoreska restauranger. När du behöver kolla vädret inför morgondagen för att se om sol och bad även står på morgondagens schema kan du nyttja hotellets wifi som är gratis i receptionen. Väl i receptionen finns även gratis safetybox att nyttja.  

Restauranger
I hotellets strandrestaurang avnjuter du dina inkluderade måltider. Frukosten serveras i form av en kontinental buffé, medan middagen serveras i form av en enklare kalabresisk buffé med diverse tillbehör samt fruktbuffé.

Aktiviteter
Hotel Rocette Mare har en perfekt belägenhet för dig som vill upptäcka Tropea och uppleva allt det som Kalabrien har att erbjuda. Du tar dig enkelt till hjärtat av Tropea genom att promenera i cirka 10 minuter.  Väl inne i Tropea stad finns mängder av upplevelser för alla sinnen. Strosa bland de slingrande gatorna, smaka på den lokala och kända rödlöksglassen, sola och bada på Tropeas stora populära sandstrand eller avnjut en god middag samtidigt som solen går ner vid horisonten. Väl i Tropea kan du dessutom ta tåget till de större grannorterna för att upptäcka dessa för en dag. Givetvis kan du även hyra en bil för att själv ta dig runt och utforska de pittoreska italienska byarna, besöka vinodlingar och mer därtill. Utanför hotellet finns en allmän parkering med ett fåtal parkeringsplatser att nyttja (mot avgift). Vill du uppleva det allra bästa av Kalabrien under din semester kan du alltid också åka med på någon av Solresors spännande utflykter.  

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider