Hotel Costa Azzurra

Tropea, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 700 m
  • DistanceToTown: 10 km., Tropea
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/italien/kalabrien-syditalien/capo-vaticano-tropea/hotel-costa-azzurra/
  • DistanceToBeach: 700 m

Hotellbeskrivning

Ett litet, mysigt, familjärt hotell med en stor portion italiensk charm
På det enkla, charmerande hotellet Costa Azzurra kan du avnjuta en härlig semester i en genuin italiensk miljö med en vacker grönskande trädgård. Det treplusstjärniga hotellet är gemytligt samt familjärt och har en inredning och rum som bjuder på flera italienska karaktärsdrag. Hotellet har en perfekt belägenhet nära havet och den fina stranden Grotticelle som enbart ligger 700 meter från Hotel Costa Azzurra. Under högsäsongen arrangerar hotellet gratis shuttle service till och från stranden. Du kan också nyttja hotellets shuttle service (mot avgift) om du vill ta dig in till den vackra staden Tropea som ligger cirka 10 kilometer bort.

Faciliteter
På Hotel Costa Azzurra kan du avnjuta flera av semesterns lata dagar vid hotellets inbjudande poolområde som omgärdas av en grönskande trädgård. Här kan du lapa sol och bättra på solbrännan på någon av hotellets solsängar eller koppla av med en bok i skuggan av ett parasoll. När du behöver svalka dig kan du ta ett dopp i hotellets pool eller avnjuta en svalkande dricka från hotellets poolbar. Om du föredrar att känna sand mellan tårna och att bada i öppet hav kan du med enkelhet ta dig till den närmsta stranden som ligger cirka 700 meter från hotellet. För den som kanske är trött i benen efter en dag på stranden erbjuder hotellet gratis shuttle service till och från stranden under högsäsongen. Därtill erbjuder hotellet även pool- samt strandhandduksservice dock mot deposition (10 euro), avgift (10 euro) samt extra kostnad vid eventuella byten (5 euro). Nere vid stranden kan du hyra hotellets egna solsängar och parasoller mellan maj månad och september månad. För 10 euro kan du hyra 2 solstolar och 1 parasoll per rum.

Restauranger
Hotellet har en restaurang där du äter dina inkluderade måltider. Frukost serveras i form av buffé medan lunch samt middag serveras i form av en tvårättersmeny. Ibland arrangerar hotellet temakvällar och då serveras det buffé till middagen. Efter maten kan du avnjuta en färggrann drink eller en svalkande läsk i hotellets bar.

Aktiviteter
Om du vill aktivera dig under semestern kan du utmana ditt resesällskap eller någon annan på hotellet i en tennismacth. Det är även möjligt att hyra cykel (mot avgift) för att dels aktivera dig, dels ta dig runt och upptäcka närområdet. Om du har hyrt en bil för din semester i Tropea för att kunna åka på egna upptäcktsfärder erbjuder hotellet gratis parkering utanför hotellet (begränsat antal). Om du behöver kolla morgondagens väderprognos eller om du vill läsa vad som sker hemma i Sverige på semestern kan du besöka hotellets Internet Corner som kostar 1.50 euro för 24 timmar användning. Hotellets allmänna utrymmen är utrustade med wifi. Wifi för en dag kostar 1.50 euro och för en hel vecka kostar det 10 euro.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider