Cordial Mogan Solaz

Puerto de Mogan, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 600 m
  • Avstånd till centrum: 100 m
  • Internet in rooms
  • Safe in the room
  • DistanceToBeach: 600
  • DistanceToCenter: 100

Recensioner

| 4,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Här bor du i moderna och välutrustade lägenheter och har ändå frukostbuffé inkluderat i priset - perfekt för dig som är ute efter en avslappnad semester. Hotellet ligger granne med Cordial Mogan Playa dit alla gäster på Cordial Mogan Solaz är välkomna för att nyttja poolerna och övriga faciliteter.

På Cordial Mogan Solaz bor du i moderna och snyggt inredda lägenheter som har bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter har även jacuzzi på sin uteplats.

Som gäst på Cordial Mogan Solaz är man välkommen att nyttja faciliteterna på grannhotell Cordial Mogan Playa. Där finns två poolområden med pooler som är uppvärmda till minst 20 grader (vintertid). Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Separat barnpool. Vid poolerna finns jacuzzi, solstolar, parasoller och poolhanddukar. På grannhotellet finns även flera restauranger och reception.

Wifi ingår på hela hotellet. Cordial Mogan Solaz består av två byggnader. Trerumslägenheterna i etage ligger i direkt anslutning till grannhotellet Cordial Mogan Playa. För att komma till tvårumslägenheterna behöver man gå upp för en trappa och korsa en väg. Vid trerumslägenheterna finns en gemensam terrass med jacuzzi.

Ca 100 meter till ett litet köpcentrum med ett par affärer och restauranger. Ca 800 meter ner till Puerto de Mógans pittoreska hamn med trevliga restauranger, caféer och livsmedelsbutiker. Busshållplats i närheten. Hyr du bil så ingår parkering i hotellets garage. Receptionen (där in- och utcheckning sker), restauranger och pooler är på grannhotellet Cordial Mogan Playa.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider