Novotel London Greenwich

London, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Air Conditioning
  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Smoke-free
  • Spa
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Bar

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell i 4-stjärns kategorin ligger på en huvudgata i London. Till flygplatsen London - London City Airport (LCY) är det runt 10 km. Flygplatserna London - Heathrow (LHR) och London - Stansted (STN) befinner sig ca. 35 km och 58 km från boendet.

Hotellet hälsar gästerna välkomna till ett sex-våningshus med sammanlagt 151 rökfria rum och en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. I boendet finns ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice och en piccoloservice. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en fotokopiator. Den som inte vill försumma det dagliga arbetet kan utnyttja kontorsservicetjänsterna.

I rummen finns ett centralstyrt värmesystem. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, gymnastik, en bastu och ångbad.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en bar. I den rökfria restaurangen finns barnstolar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, en lunch á la carte och middag. I hotellet serveras också vegetariska rätter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål. Huset har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider