Novotel London Greenwich

London, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats London Gatwick (LGW): 73.3 km (59 mins)
  • Flygplats London-Heathrow (LHR): 36.5 km (1 hour 16 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell i 4-stjärns kategorin ligger på en huvudgata i London. Till flygplatsen London - London City Airport (LCY) är det runt 10 km. Flygplatserna London - Heathrow (LHR) och London - Stansted (STN) befinner sig ca. 35 km och 58 km från boendet.

Hotellet hälsar gästerna välkomna till ett sex-våningshus med sammanlagt 151 rökfria rum och en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. På hotellet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice och en piccoloservice. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat och fotokopiator tillgängligt. Den som inte vill försumma det dagliga arbetet kan utnyttja kontorsservicetjänsterna.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, en bastu, ångbad och en hamam.

På boendet finns ett café och en bar. I den rökfria restaurangen finns barnstolar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, en lunch á la carte och middag. Dieträtter, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål. Huset har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider