Apartmentos Bahia Playa

Puerto de la Cruz, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 100 m
  • Flygplats Teneriffa (TFS): 93.5 km (1 hour 7 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 400

Recensioner

| 3,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Lägenhetshotellet är ett idealt boende för strandturister. Det ligger rofyllt placerat i Puerto de la Cruz, endast några ögonblick från stranden (sand, sten). Vid boendet finns hållplatser för kollektivtrafik. Till flygplatsen Tenerife - Norte-Los Rodeos (TFN) är avståndet ca. 20 km.

Lägenhetsanläggningen som erbjuder 180 rökfria rum befinner sig i en byggnad med fem våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp, en bankomat och en drickautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Komplexets har en härlig trädgård med lekplats. På anläggningen finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns ett vardagsrum, ett kök och ett badrum. Att en fläkt är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Rummen har en kokvrå med ett kylskåp, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Det finns också ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder familjerum och rökrum.

Gästerna kan ladda batterierna eller aktivera sig i utomhusanläggningen som har tre bassänger och ett badområde för barn. En solterrass, solsängar och parasoll finns likaså på boendet. Komplexet erbjuder cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, minigolf, golf och ridning. Vattensportentusiaster kan roa sig med dykning och vattengymnastik. Lägenhetsanläggningen erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, bordtennis, biljard, squash och yoga, samt gymnastik och aerobics. Vänligen notera att dessa aktiviteter är avgiftsbelagda. Boendet förfogar över en wellnessavdelning med spa, en hamam, en skönhetssalong och ett solarium. Mot en kostnad erbjuds även en bastu och massagebehandlingar. Komplexets underhållningsteam lägger upp ett nöjesprogram för barn och vuxna.

På boendet finns ett café och en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, lunch och en variationsrik kvällsbuffé. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och picknick.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider