Premium Azorerna - Vin och Vulkaner

Ponta Delgada, Portugal Flagga - Portugal

Solresor
Totalpris: 1000000
Se pris & boka

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • DistanceToTown:
  • DistanceToBeach:
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/portugal/azorerna/sao-miguel/ponta-delgada/premium-azorerna---vin-och-vulkaner/

Hotellbeskrivning

Om du vill uppleva en spännande kombination av majestätiska berg, böljande kullar, storslagen flora och fauna i alla färger och mönster är ögruppen Azorerna perfekt för dig. Här finns mängder av vackra platser att besöka, god mat att avnjuta och pittoreska byar att strosa runt i. Öarna bjuder även in till aktiviteter som vandring, klättring och valsafari samt ger möjlighet till att paddla kajak och cykla mountainbike. Här finns allt den aktiva och upptäcktssökande resenären drömmer om.

Azorerna består av totalt nio öar där huvudön är São Miguel. För dig som tidigare har besökt São Miguel eller för dig som vill uppleva det bästa och det mesta av hela ögruppen Azorerna, har Solresor tagit fram en helt unik ö-hopp – Vin och Vulkaner.

Följ med på en enastående ö-hopp till fantastiska Azorerna där vi tillsammans utforskar tre av ögruppens spektakulära öar - São Miguel, Faial och Pico. Med hjälp av våra eminenta och kunniga skandinavisktalande reseledare får vi vara med om en såväl lärorik som upplevelserik vecka på de vackra öarna ute i Atlanten. På vår ö-hopp har vi inkluderat upplevelser för alla dina sinnen så att du kan återvända hem från Azorerna med oförglömliga semesterminnen. På huvudön São Miguel får vi ta del av Azorernas absoluta smultronställen, på ön Pico får vi bland annat njuta av öns dramatiska stora vulkan samt vackra vingårdar och på Faial får vi avnjuta öns maritima miljö och de karaktäristiska målningar som många av de som korsat Atlanten har efterlämnat. Se fram emot en resa med upplevelser i världsklass!

Du kan läsa mer om dagsprogrammet för premiumresan nedanför. 

Dagsprogrammet är preliminärt. Solresor reserverar sig för att programmet kan komma att justeras under resan på grund av lokala förhållanden eller andra oförutsedda händelser. Det slutgiltiga dagsprogrammet för resan tar du emot vid din ankomst till Azorerna. Observera att resans genomförs vid minimum 10 anmälda. 

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider