Playa Linda Beach Resort

Oranjestad, Aruba Flagga - Aruba

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Hiss
  • Internet

Hotellbeskrivning

Playa Linda Beach Resort ligger i Noord på stranden, en 5 minuters promenad från Palm Beach och 3 minuter i bil från Eagle Beach. Denna resort vid stranden ligger 4,5 km från Arashi Beach och 5,6 km från Alto Vista Chapel.

Njut av italienska köket på Azzurro, eller prova något annat. denna resort har 5 restauranger och 5 kaféer. Avsluta dagen med en drink på boendets strandbar eller bar vid poolen. Komplett frukost serveras dagligen mot en avgift från 08:00 till 10:00.

Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till 2 utomhuspooler, utomhustennisbanor och ett dygnet runt-öppet fitnesscenter. Hotellet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift.

Incheckning kl 16:00. Lägsta incheckningsålder är 21. Avgifter för extragäster kan tillkomma och varierar i enlighet med boendets policy.

Statligt utfärdat foto-ID och kreditkort, betalkort eller kontantdeposition krävs vid incheckning för oförutsedda utgifter.

Särskilda önskemål erbjuds i mån av tillgång vid incheckning och kan medföra ytterligare avgifter. Särskilda önskemål kan inte garanteras. Namnet på kreditkortet som används vid incheckning för att betala för avgiftsbelagd service måste vara detsamma som huvudnamnet på rumsbokningen. Notera att kulturella normer och gästpolicyer kan skilja sig i olika länder och på olika boenden. De policyer som listas är boendets egna.

Kontakta hotellet i förväg med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen för att arrangera incheckning. Eftersom detta är en Timeshare Resort kan gästerna behöva ändra sina tilldelade boenden under vistelsen om de inte anländer på en söndag. Gäster kommer att informeras vid incheckning om detta kommer att ske och hotellet hjälper till vid bytet.

Du ska betala följande avgifter på boendet: Deposition: USD 250 per vistelse. Vi har listat alla tilläggsavgifter som hotellet har upplyst oss om. Avgifter kan emellertid variera, beroende på till exempel vistelsens längd eller vilket rum du bokar.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider