Olympia Hotel

Laganas, Grekland Flagga - Grekland

Solresor
Totalpris: 1000000
Se pris & boka

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 1000 m
  • DistanceToTown:
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/grekland/zakynthos/laganas/olympia-hotel/
  • Restaurant
  • DistanceToBeach: 1 km
  • Bar

Hotellbeskrivning

Hotell Olympia är ett vuxenhotell i den charmerande orten Laganas är det perfekta valet för dig som vill ha en härlig semester i lugna och rofyllda omgivningar, utan att vara allt för långt ifrån liv och rörelse. Olympia är ett något mindre, trevligt och inbjudande hotell med 59 rum. På hotellet blir du väl omhändertagen av personalen som gör allt för att du ska känna dig som hemma. Dagarna kan du spendera vid det inbjudande poolområdet där du kan koppla av på en av solstolarna med en bra bok eller genom att njuta av solens värmande strålar.

Aktiviteter
Hotell Olympia ligger i utkanten av Laganas huvudgata vilket gör att du har ett stort urval av trevliga restauranger och inbjudande barer enbart en kort promenad bort. Lagas populära sandstrand ligger dessutom enbart 1 kilometer från hotellet och här finner du ett utbud av olika vattenaktiviteter och små caféer. Hotell Olympia är därmed ett utmärkt val för dig som vill ha lugn och ro på hotellet, men samtidigt ha nära till stad, strand, aktivitet och livlighet.

Restaurang
Hotellet har ett härligt område vid poolen där du avnjuter din frukost. Skulle du bli hungrig under dagen erbjuder hotellet en snackbar som serverar snacks hela dagen(avgift). Hotell Olympia har dessutom en bar där du kan beställa svalkande förfriskningar. Under eftermiddagen kan du förflytta dig från poolområdet till hotellets inbjudande trädgård där du också har möjlighet att avnjuta en uppfriskande drink till ljudet av musiken som spelas i baren.

Vistelsen på hotell Olympia är inklusive frukost.

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider