Hotel Tesla - Smart Stay

Belgrad, Serbien Flagga - Serbien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Belgrad (BEG): 20.6 km (21 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Mitt i Belgrad ligger Hotel Tesla - Smart Stay, en knapp fem minuters bilfärd från Sankt Savas kyrka och Nikola Tesla-museet. Detta hotell med exklusiv profil ligger 1,9 km från Rajko Mitić Stadium och 3 km från Republic Square.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. I boendet finns bagageförvaring och ett kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Husets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Boendet har även en rad affärer. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

I rummen finns centralvärme. Balkong är en del av de flesta rummens standard och innebär avslappning på hög nivå. Gästerna sover i en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. På rummet finns det en minibar. Till rummens fördel räknas en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Här finns även en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummet finns självklart en dusch. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På huset finns även möjlighet till aktiviteter som cykelåkning/mountainbikeåkning, yoga och massagebehandlingar, ett gym, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda.

Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider