Mama Shelter Belgrade

Belgrad, Serbien Flagga - Serbien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Belgrad (BEG): 18.5 km (21 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Mama Shelter Belgrade placerar dig mitt i Belgrad, ett stenkast från Knez Mihailova-gatan och bara tio minuters promenad från Kalemegdancitadellet. Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,7 km från Republic Square och 0,7 km från Nationalmuseum.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Boendet erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp, en bankomat och en drickautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". Att boendet har både en mataffär och en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. På hotellet finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Balkong är standard i flesta rummens. På rummet finns det en minibar. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Huset erbjuder rökfria rum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. För de gäster som vill aktivera sig än mer, erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning. Boendet erbjuder gym, bordtennis, biljard, yoga och aerobics. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa och massagebehandlingar, då samtliga erbjuds. På hotellet finns det fantastiska möjligheter till avkoppling, däribland livemusik, ett disco, ett kasino och en nattklubb.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Dagligen serveras frukost och lunch. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider