ibis Berlin Kurfuerstendamm

Berlin, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Berlin Brandenburg (BER): 27.0 km (28 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Ibis Berlin Kurfürstendamm ligger centralt i Berlin, en tio minuters promenad från både Zoo Berlin och Kurfürstendamm. Detta hotell ligger 3,3 km från Potsdamer Platz och 4 km från Brandenburger Tor.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 180 rum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som kassaskåp, ett TV-rum, medicinsk assistans, rumservice, ett businesscenter, en tvättautomat och en brandvarnare. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

Rummen erbjuder luftkonditionering och centralvärme. På rummet finns det ett skrivbord. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. På boendet är även rullstolsanpassade rum erbjuds med ett barriärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. I fritidsområdet erbjuder boendet ett gym. Mot en extra kostnad kan en även aktivera sig med cykelåkning/mountainbikeåkning.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider