Sofia Hotel Balkan

Sofia, Bulgarien Flagga - Bulgarien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • spa
  • Flygplats Sofia (SOF): 11.7 km (19 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Cityhotellet ligger i centrala Sofias, på en huvudgata. Boendet passar för affärsresenärer. Den närmsta flygplatsen Sofia (SOF) ligger ungefär 10 km från boendet.

Hotellet hälsar gästerna välkomna till ett fem-våningshus med sammanlagt 184 rökfria rum och 11 hissar. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Till faciliteterna hör en garderob, bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. På boendet finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice och en frisör. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat. För konferenser, föredrag eller sammanträden står sex rum till förfogande.

I rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Balkong är standard i flesta rummens. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. En bubbelpool lockar till rogivande muskelavslappning (avgiftsbelagt). Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och aerobic. Boendet förfogar över en wellnessavdelning med spa, en skönhetssalong, hydroterapibehandlingar och ett solarium. Mot en kostnad erbjuds även en bastu, ett ångbad och massagebehandlingar.

På boendet finns en rökfri restaurang, en frukostsal, ett café och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. En kontinental bufféfrukost garanterar en bra start på dagen. Till lunch står valet mellan à la carte och meny och under middagen står valet mellan buffé, à la carte och meny. Dieträtter och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål. Huset har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider