Petit Palace Canalejas

Sevilla, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Sevilla (SVQ): 13.6 km (22 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Cityhotellet är idealt för såväl affärsresenärer som för familjer och ligger i Sevillas hjärta. Den perfekta förbindelsen till skidområdet glädjer många vintersportare. Här nås skidpisten 265 km. Under sommaren lockar utflykter till stranden 98 km bort. Den närmsta flygplatsen Seville (SVQ) ligger ungefär 15 km från boendet.

Detta cityhotell byggdes 1915. Under vistelsen kan gästerna avnjuta den rogivande ambiensen i någon av de 14 juniorsviterna, de tre enkelrummen och de 35 dubbelrummenna. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. I hotellet finns bagageförvaring och ett kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. Som ytterligare service erbjuds en biluthyrning, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även ett minikylskåp. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Solstolarna lockar till solbad. Den som inte vill avstå från sport under resan kan roa sig med tennis, samt cykelåkning/mountainbikeåkning. För gästerna sker detta mot en extra kostnad. Boendet har ett vattensportprogram med vattenskidåkning, vindsurfing, segling, katamaransegling och dykning. Fitness-rummen är perfekt anpassade till omväxlande träningspass. Ett wellnessområde med spa finns på hotellet.

På boendet finns en restaurang, en frukostsal, ett café och en bar. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider