The St. Regis Langkawi

Langkawi, Malaysia Flagga - Malaysia

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • spa
  • Pool
  • Hiss
  • Internet

Hotellbeskrivning

The St. Regis Langkawi ligger i Langkawi (i området Kuah), fem minuter i bil från både Kuah Jetty och Eagle Square. Denna resort med 5 stjärnor ligger 2,2 km från Langkawi färjeterminal och 3,6 km från Nattmarknad.

Njut av internationell gastronomi på L Orangerie Signature, en av de 3 restauranger denna resort ståtar med, eller stanna på rummet och utnyttja dess rumsservice dygnet runt. Du kan även hitta lättare måltider på deras kafé. Slappna av med en god drink på en av boendets 2 barer/lounger. En gratis frukostbuffé ingår.

Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Njut av en dag på den privata stranden och få tillgång till utomhuspool och dygnet runt-öppet fitnesscenter. Hotellet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift.

Incheckning kl 15:00. Lägsta incheckningsålder är 18. Avgifter för extragäster kan tillkomma och varierar i enlighet med boendets policy.

Statligt utfärdat foto-ID och kreditkort, betalkort eller kontantdeposition krävs vid incheckning för oförutsedda utgifter.

Särskilda önskemål erbjuds i mån av tillgång vid incheckning och kan medföra ytterligare avgifter. Särskilda önskemål kan inte garanteras. Notera att kulturella normer och gästpolicyer kan skilja sig i olika länder och på olika boenden. De policyer som listas är boendets egna. Gäster som behöver flygplatstransfer måste kontakta hotellet direkt via e-post minst 48 timmar i förväg med sina flyguppgifter för att arrangera upphämtning. Kontakta boendet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen om du vill ha mer information.

Flygtransfer är tillgänglig dygnet runt. Avgifter kan tillkomma. Kontakta boendet i förväg för att boka.

Du ska betala följande avgifter på boendet: Stadsskatt: 5.00 MYR per boende per natt, Malaysia har en turistavgift på 10.00 MYR per boende, per natt, som dras på hotellet. Bofasta och malaysiska medborgare behöver inte betala denna skatt. För mer information kan du kontakta hotellet direkt med uppgifterna från din bokningsbekräftelse. Vi har listat alla tilläggsavgifter som hotellet har upplyst oss om. Avgifter kan emellertid variera, beroende på till exempel vistelsens längd eller vilket rum du bokar.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider