Hyatt Place San Juan/City Center

San Juan, Puerto Rico Flagga - Puerto Rico

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • Pool
  • Hiss
  • Restaurang
  • Internet

Hotellbeskrivning

I San Juan-området Isla Grande ligger Hyatt Place San Juan/City Center, en kvarts promenad från Puerto Rico Convention Center and Playa del Condado. Detta hotell ligger 1,1 km från Panamerikanska piren och 3,7 km från Port of San Juan.

På hotellets restaurang Gallery Kitchen serveras lunch och middag, och du kan även beställa snacks på deras kafé. Koppla av med en drink på boendets bar vid poolen eller en av 2 barer/lounger. Frukostbuffé serveras på vardagar mellan 06:30 och 09:00 och på helger mellan 07:00 och 09:30 mot en avgift.

Här erbjuder man utomhuspool och dygnet runt-öppet fitnesscenter. Hotellet har även gratis wi-fi och bröllopstjänster.

Lägsta incheckningsålder är 21. Avgifter för extragäster kan tillkomma och varierar i enlighet med boendets policy.

Statligt utfärdat foto-ID och kreditkort, betalkort eller kontantdeposition krävs vid incheckning för oförutsedda utgifter.

Särskilda önskemål erbjuds i mån av tillgång vid incheckning och kan medföra ytterligare avgifter. Särskilda önskemål kan inte garanteras. Notera att kulturella normer och gästpolicyer kan skilja sig i olika länder och på olika boenden. De policyer som listas är boendets egna. . Ytterligare skatter tillkommer för dagliga parkeringsavgifter på boendet. Kontakta boendet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen om du vill ha mer information. Enligt Hyatts policy besöks gästrummen minst en gång per dygn, även om gästen har bett om att inte bli störd. Försök att förvarna gästen görs innan personalen går in i rummet.

Hyatt har som princip att gå in i alla belagda rum minst en gång per dygn, även i det fall gästen har begärt att inte bli störd. Gästen kommer i möjligaste mån att bli informerad innan hotellpersonalen går in i ett rum.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider