Duodo Palace

Verona, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Avstånd till centrum: 0 m
  • Närmaste centrum: 0 m
  • Bar
  • Hiss
  • Städdagar/vecka: 7

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Duodo Palace kunde inte ha ett mycket bättre läge, inom bekvämt gångavstånd från några av Venedigs främsta sevärdheter: Piazza San Marco, Teatro la Fenice, Ponte dell Accademia och den välkända Rialtobron, den äldsta och kanske vackraste bron över Venedigs Canal Grande. Inhyst i ett palats från 1600-talet har detta hotell all den atmosfär och stämning som är stadens egen. För även om byggnaden har renoverats till elegant toppskick har man vårdat och bevarat det gamla arvet, med frilagda fresker, smakfull stuckatur och överallt de berömda kristallkronorna från ön Murano strax utanför Venedig.

På Duodo palace bor du mitt i stadens rika och glittrande historia, fast uppdaterad till modern standard. Ett exempel är det stilrena Well Room, där tidlös elegans finner en vacker kontrast i den gamla brunnen som bevarats i rummet, ett annat exempel är La Corte, en bar som specialiserat sig på venetianska aperitifer, serverade av kunniga baristas som kan sin venetianska dryckeskultur i grunden.

Även rummen är utförda i samma självklara överdåd, med marmor, vackra takmålningar och de speglar som kommit att bära stadens namn sedan flera hundra år. Varje detalj har ägnats stor omsorg och eftertanke, och resultatet är harmonisk helhet som vilar lika tryggt i stadens historia som i dess nutid, allt för att din resa till Venedig ska bli så minnesvärd och vacker som du förtjänar.

Vill du anlända i stil beställer du en vattentaxi från flygplatsen, en taxi som tar dig direkt till hotellets vattenport, så du kan kliva ur båten direkt in på hotellet, för en klassisk venetiansk entré.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider