Delano Las Vegas at Mandalay Bay

Las Vegas, USA Flagga - USA

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • spa
  • Pool
  • Hiss
  • Restaurang
  • Internet

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Delano Las Vegas at Mandalay Bay ligger i Las Vegas (i området Las Vegas Strip), fem minuters bilfärd från Bali Hai, golfklubb och T-Mobile Arena. Denna resort med 5 ligger 3,7 km från Park Theater och 9 km från Las Vegas Convention Center.

Resortens gäster kan avnjuta en middag på 3940 Coffee and Tea, beställa snacks på deras 2 kaféer eller ta det lugnt på rummet med rumsservice dygnet runt. Koppla av med en drink på boendets bar vid poolen eller en av 2 barer/lounger. Kontinental frukost serveras dagligen mot en avgift från 06:30 till 13:00.

Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till 2 utomhuspooler, en bastu och ett fitnesscenter. Denna resort har även conciergetjänster, en souvenirbutik eller tidningskiosk och bröllopstjänster.

Incheckning kl 15:00. Lägsta incheckningsålder är 21. Avgifter för extragäster kan tillkomma och varierar i enlighet med boendets policy.

Statligt utfärdat foto-ID och kreditkort krävs vid incheckning för avgiftsbelagd service.

Särskilda önskemål erbjuds i mån av tillgång vid incheckning och kan medföra ytterligare avgifter. Särskilda önskemål kan inte garanteras. Notera att kulturella normer och gästpolicyer kan skilja sig i olika länder och på olika boenden. De policyer som listas är boendets egna. Sängtyp beror på tillgänglighet och kommer att tilldelas vid incheckning. Kontakta boendet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen om du vill ha mer information. Det kredit- eller bankkort som användes vid bokningstillfället ska uppvisas vid ankomst. Hotellet gör en reservation på detta konto för att täcka kostnader för rum, skatt och resortavgifter, såväl som ett oförutsett belopp per dag för att kunna sätta upp kostnader på rummet. Ytterligare reservationer kan göras om gästens kostnader överstiger det belopp som ursprungligen godkändes. För betalkort släpps outnyttjade medel vid utcheckning och görs tillgängliga efter upp till 7 dagar (för inhemska banker) eller upp till 30 dagar för internationella banker. Kontakta boendet med hjälp av kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen om du vill ha mer information. För fordon som är självparkerade i mer än en timme tillkommer en parkeringsavgift. Parkering kostar USD9 för fordon som är parkerade 12timmar, USD12 för fordon som är parkerade 24timmar och USD15 för fordon som är parkerade 424timmar. Parkeringsservice kostar USD18 för 04timmar och USD24 för 424timmar. Alla parkeringsavgifter betalas på nytt varje 24-timmarsperiod. Parkeringsavgiften ger registrerade gäster in-ut-privilegier inom samma parkeringstyp (självparkering eller parkeringsservice) på alla MGM Resort-destinationer. Kontakta boendet med hjälp av kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen om du vill ha mer information.

Ingången till Delano Las Vegas ligger väster om Mandalay Bay Resort utanför Las Vegas Boulevard och Luxor Drive i parkeringsgaraget. Kontakta boendet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen om du vill ha mer information.

Du ska betala följande avgifter på boendet: Deposition: USD 100 per natt, Resortavgift: USD 41.95 per boende per natt. I resortavgiften ingår:Användning av fitnesscenter, Internetanslutning, Telefonsamtal, Ytterligare inkluderade tjänster. Vi har listat alla tilläggsavgifter som hotellet har upplyst oss om. Avgifter kan emellertid variera, beroende på till exempel vistelsens längd eller vilket rum du bokar.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider