Avicenna Hotel

Istanbul, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Istanbul Atatürk (IST): 20.0 km (24 mins)
  • Flygplats Istanbul Sabiha Gökçen (SAW): 47.0 km (51 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

På grund av det centrala läget i Istanbul är cityhotellet en ideal utgångspunkt för att upptäcka omgivningen. Perfekt för för vuxna med barn. Direkt utanför dörren finns både restauranger och förbindelse till kollektivtrafiken.

Cityhotellet uppfördes 1900. Hotellet har 48 rökfria rum som lätt nås med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. En garderob, bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. I affären kan mat köpas. För en bekväm vistelse kan gästerna nyttja boendet faciliteter, inklusive trädgården. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, översättningstjänster, en kostnadspliktig roomservice, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör och flygbuss. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

På hotellet står rum med luftkonditionering, centralvärme, ett vardagsrum, ett kök och ett badrum till förfogande. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Det finns också ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork och badrockar. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På terrassen finns bekväma solstolar. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym, spa och skönhetssalong. På kvällen kan gästerna avsluta dagen med livemusik.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café, en bar och en pub. I den rökfria restaurangen finns barnstolar. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En innehållsrik frukostbuffé är garant för en skön start på dagen. För lunch och middag står valet mellan a la carte och meny.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider