Villa Anna Marija - Promajna

Baška Voda, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • uppvärmd pool
  • A/C
  • Avstånd strand: 150 m
  • Avstånd till centrum: 150 m
  • Restaurang: 100 m
  • Närmaste strand/bad: 150 m
  • Pool
  • Säkerhetsbox
  • Avstånd till centrum: 150 m
  • Luftkonditionering
  • Internet: Wi-Fi
  • Minimarket: 150 m

Hotellbeskrivning

Hyr egen villa med pool i Kroatien

Semesterhus för 16 personer.

Villa Anna-Marija är det perfekta huset för det större sällskapet med plats för upp till 16 personer. Här bor du i en egen villa med pool i Kroatien, beläget på Makarska rivieran i den lilla mysiga orten Promajna. Från huset har du bara 150 meter från den vackra stranden, centrum och flera mysiga restauranger. Villan har mycket generösa sällskapsytor, vare sig det handlar om kvällsmys i stora vardagsrummet med öppen planlösning eller lata dagar på den stora stenbelagda terrassen. I den härliga trädgården finns gott om solstolar och här kan du även njuta av ett uppfriskande dopp i poolen. Avsluta dagen med färsk mat tillagad på husets grill. Är ni kanske en stor familj, en grupp vänner eller kanske hela tjocka släkten? Passa på att fira ett jubileum eller en födelsedag tillsammans i ett underbart land och ett fantastiskt semesterhus!

Bottenplan, 100 m²

Detta är det stora sällskapsutrymmet med ett rejält kök som man passerar på väg ut till terrassen som vetter mot havet. Den släta markstenen leder dig vidare ner mot poolen som är fint placerad i den lummiga trädgården. Runt solstolarna blandas doften av pinjeträden med den friska doften av lavendel från den blomstrande trädgården. Här slappnar du av och njuter av lugnet i den insynsskyddande trädgården.

Köket är utrustat med två kylskåp, frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost.

1:a Våningen, 100 m²

På första våningen finns det plats för 12 personer. Där finns två trippelrum med stor balkong, ett dubbelrum med balkong samt två dubbelrum utan balkong.

Samtliga rum är luftkonditionerade och utrustade med kylskåp, säkerhetsbox, Wi-Fi samt TV. Alla rum har eget badrum med dusch, wc och hårfön.

2:a Våningen, 100 m²

På andra våningen finns en rymlig lägenhet för 4-6 personer. Där finns ett sovrum med dubbelsäng och ett stort vardagsrum med soffa och dubbelsäng. I lägenheten finns även ett pentry. Lägenhetens höjdpunkt är balkongen som bjuder på en makalös utsikt över havet och solnedgången.

Lägenheten är luftkonditionerad, har eget badrum, pentry med enklare köksutrustning, säkerhetsbox, Wi-Fi samt TV.

I huset finns totalt 7 sovrum och 6 badrum. 16 sängar och 2 extrabäddar för barn upp till 11 år. I de flesta rum går det att lägga till 1-2 extrabäddar efter behov.

Bad

Klapperstensstrand samt poolområde. Uppvärmd pool.

Övrigt

Semesterhuset rymmer totalt 16+2 personer. Huset har en invändig yta på totalt 300 m². Grill, tvättmaskin, strykjärn, spjälsäng, barnstol, utomhuspool 40 m², 10 solstolar. Parkering och garage. Värdinnan bor i en avskild del av huset. Sängkläder och handdukar samt avresestädning ingår. Gratis Wi-Fi finns i hela huset. Husdjur och rökning ej tillåtet.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider