Hotel Puri Saron Seminyak

Canggu, Indonesien Flagga - Indonesien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • spa
  • Avstånd strand: 0 m
  • DistanceToBeach: 0 m
  • DistanceToTown:
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/indonesien/bali/seminyak/hotel-puri-saron-seminyak/

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

På Hotel Puri Saron Seminyak bor du alldeles vid stranden i Seminyak. Det eleganta hotellet erbjuder förstklassiga faciliteter i sköna grönskande omgivningar. Vill du uppleva solnedgången från stranden i Kuta kan du ta hotellets egen shuttle och utanför har du tillgång till Seminyaks stora shoppingutbud – perfekt för en avkopplande semester på Bali!

Restaurang
Under vistelsen kan du välja om du vill boka frukost, halvpension eller helpension. På hotellet finns två restauranger varav en ligger vid stranden. Du kan också njuta av svalkande drycker i swim up-baren.

Aktiviteter
I den tropiska trädgården breder det inbjudande poolområdet ut sig. Poolhanddukar ingår för hotellets gäster och för barnen finns en egen pool samt en lekplats. Njut av rofyllda dagar vid poolen eller ta den korta promenaden ner till stranden. Här finns alla förutsättningar för en bekväm vistelse! Stranden, som ligger alldeles nedanför hotellet, är känd för de fantastiska solnedgångarna och hotellet erbjuder även shuttle till Kuta. I närheten av hotellet finner du ett stort utbud av restauranger, affärer och barer. 
I spaavdelningen kan du boka en välgörande massage eller en skönhetsbehandling mot en extra kostnad.

Rummen
På Puri Saron Seminyak bor du i eleganta och stilrena deluxerum eller bungalows. De rymliga deluxerummen är utmärkta för familjer och från balkongen bjuds du på en fantastisk utsikt över den tropiska trädgården. Bungalowen, de mysiga balinesiska stugorna, ligger utspridda i hotellträdgården och från terrassen kan du njuta av de grönskande omgivningarna. Såväl deluxerummen som bungalowen är utrustad med luftkonditionering, gratis WiFi, satellit-TV, tofflor, kimono, hårtork, kassafack, telefon, minibar samt te- och kaffefaciliteter. I deluxerummen finns dusch och badkar finns i bungalowen. Strykjärn, strykbräda och spjälsäng kan fås mot förfrågan.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider