JW Marriott Hotel Hanoi

Hanoi, Vietnam Flagga - Vietnam

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • spa
  • Bar
  • Hiss
  • Internet

Hotellbeskrivning

JW Marriott Hotel Hanoi ligger centralt i Hanoi, en fem minuters bilfärd från både My Dinh (nationalstadion) och Vietnam National Convention Center. Detta hotell med 5 stjärnor ligger 7,8 km från Ho Chi Minhs mausoleum och 7,8 km från Litteraturtemplet.

Njut av franska köket på French Grill, en av de 4 restauranger detta hotell ståtar med, eller stanna på rummet och utnyttja dess rumsservice dygnet runt. Du kan även hitta lättare måltider på deras 2 kaféer. Koppla av med en drink på boendets bar vid poolen eller en av 2 barer/lounger. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 06:00 till 10:30.

Koppla av och varva ned med kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här erbjuds inomhuspool, bubbelpool och dygnet runt-öppet fitnesscenter. Detta hotell har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Vill du ge dig ut på en shoppingrunda är det bara att hoppa på hotellets buss (avgift tillkommer).

Incheckning kl 15:00. Lägsta incheckningsålder är 16. Avgifter för extragäster kan tillkomma och varierar i enlighet med boendets policy.

Statligt utfärdat foto-ID och kreditkort, betalkort eller kontantdeposition krävs vid incheckning för oförutsedda utgifter.

Särskilda önskemål erbjuds i mån av tillgång vid incheckning och kan medföra ytterligare avgifter. Särskilda önskemål kan inte garanteras. Namnet på kreditkortet som används vid incheckning för att betala för avgiftsbelagd service måste vara detsamma som huvudnamnet på rumsbokningen..

Det går inte att checka in efter att receptionen har stängt. Gäster som ankommer sent kommer inte att kunna checka in förrän nästa morgon. Flygtransfer är tillgänglig dygnet runt på begäran. Avgifter kan tillkomma. Kontakta boendet i förväg för mer information.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider