NH Amsterdam Noord

Amsterdam, Nederländerna Flagga - Nederländerna

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Bar
  • Hiss
  • Restaurang
  • Internet

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

NH Amsterdam Noord ligger i Amsterdam (i området Norra Amsterdam), fem minuter i bil från både NEMO och NDSM-varvet. Detta hotell med 4 stjärnor ligger 4,3 km från Stopera och 4,6 km från Hortus Botanicus.

Hotellets gäster kan avnjuta en middag på Restaurant Travelers eller ta det lugnt på rummet med rumsservice dygnet runt. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Frukostbuffé serveras på vardagar mellan 07:00 och 10:00 och på helger mellan 07:00 och 11:00 mot en avgift.

Få tillgång till fitnesscenter och en tv i allmänt utrymme.

Incheckning kl 15:00. Avgifter för extragäster kan tillkomma och varierar i enlighet med boendets policy.

Statligt utfärdat foto-ID och kreditkort, betalkort eller kontantdeposition krävs vid incheckning för oförutsedda utgifter.

Särskilda önskemål erbjuds i mån av tillgång vid incheckning och kan medföra ytterligare avgifter. Särskilda önskemål kan inte garanteras. Särskilda regler och avgifter kan gälla för avbokning av gruppbokningar (fler än 8 rum på samma boende under samma vistelsedatum). Notera att kulturella normer och gästpolicyer kan skilja sig i olika länder och på olika boenden. De policyer som listas är boendets egna.

Det går inte att checka in efter att receptionen har stängt. Gäster som ankommer sent kommer inte att kunna checka in förrän nästa morgon. Transport till och från tågstationen finns tillgänglig mellan 09:00 och 14:00. Avgifter kan tillkomma. Kontakta boendet i förväg för mer information. Gäster som inte har förbetalat rummet eller lämnat ett kreditkort som garanti kan checka in fram till 19.00. Alla andra gäster kan checka in fram till 22.00.

Du ska betala följande avgifter på boendet: En lokalskatt på 6.422 procent tas ut. Vi har listat alla tilläggsavgifter som hotellet har upplyst oss om. Avgifter kan emellertid variera, beroende på till exempel vistelsens längd eller vilket rum du bokar.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider