Vienna House Andel's Cracow

Krakow, Polen Flagga - Polen

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Kraków (KRK): 16.4 km (27 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet i den 4-stjärniga kategorin återfinns mitt i Krakows hjärta. Det vattennära läget kan avnjutas gästerna vid floden (omkring en km från boendet). I detta semesterområde, var den alpina skidsporten är dragplåstret, garanteras njutning för vintersportare. Flygplatsen Krakow (KRK) ligger 15 km från boendet.

De 159 rummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningar och nås lätt med en hiss. Flerspråkig personal, i den dygnet-runt öppna receptionen, assisterar gärna vid eventuella frågor. I hotellet finns en garderob, bagageförvaring och ett kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget eller på parkeringsplatsen. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Här finns en cykeluthyrningsservice och för de cyklande gästerna finns en cykelparkering. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de fem konferensrummen.

I rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Balkong är standard i flesta rummens. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en DVD-spelare och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Något särskilt gästerna av kosmetika och ett urval av handdukar i badrummen. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum, rökfria rum och ett rum där rökning är tillåten.

En solterrass bjuder in till avkoppling. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med cykelåkning/mountainbikeåkning. Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, gymnastik och aerobic. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa, bastu och massagebehandlingar, då samtliga erbjuds. Till nöjesutbidet hör en miniklubb och en nattklubb.

På boendet finns en matsal, ett café och en bar. Gästerna skäms bort i den rökfri restaurangen. Restaurangen är utrustad med både klimatanläggning och barnstolar. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En innehållsrik frukostbuffé garanterar en bra start på dagen. Till lunch står valet mellan buffé, à la carte och meny och under middagen står valet mellan à la carte och meny. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider