Novotel Brussels Centre Midi

Bryssel, Belgien Flagga - Belgien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Bryssel (BRU): 16.4 km (26 mins)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Novotel Brussels Centre Midi Station ligger centralt i Bryssel, en tio minuters bilresa från både La Grand Place och Brussels South Railway Station. Detta hotell med exklusiv profil ligger 2,3 km från Avenue Louise och 2,8 km från Brussels Christmas Market.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 93 rum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. Hotellet har en härlig trädgård med lekplats. På boendet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Resande med cykel kan använda det privata cykelförrådet.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Bekvämligheter som en telefon, en TV-apparat, en radio och wifi bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Inomhusanläggningen är väl anpassad för såväl aktiv rekreation som regelbunden vattenträning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med cykelåkning/mountainbikeåkning.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang och en bar. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider