Kaliakra Hotel

Albena, Bulgarien Flagga - Bulgarien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 10 m
  • Flygplats Varna (VAR): 40.3 km (39 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • Pool bar
  • Water park

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I Albena ligger Hotel Kaliakra Beach - Ultra All Inclusive vid havet, en 4 minuters promenad från Albenas strand och en knapp fem minuters bilfärd från Aquamania Aquapark. Detta boende med all-inclusive ligger 2,3 km från Monastery of Saints Constantine and Helena och 6,8 km från Kranevos strand.

I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Boendet erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp, en bankomat och en drickautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Huset erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. I boendet finns ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. På hotellet erbjuds även en barnvakt, en biluthyrning, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Dessa rum har en dubbelsäng och en bäddsoffa och är inredda med mjuka heltäckningsmattor. Separata sovrum kan arrangeras. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Förutom inomhus- och utomhusbassänger finns även ett badområde för barn. Poolbaren erbjuder uppfriskande drycker och snacks medan vattenrutschkanan får alla äventyrliga vattenkatter på gott humör. Här finns en terrass, solsängar och parasoll. Huset erbjuder ett omfattande utomhusprogram med aktiviteter som boccia, beachvolleyboll, volleyboll, minigolf, bågskytte och ridning, samt: cykelåkning/mountainbikeåkning och tennis mot en kostnad. Med aktiviteter som vattenskidåkning, vindsurfing, jetskiåkning, trampbåtåkning, bananbåtåkning, segling, snorkling, dykning, vattenaerobic och vattengymnastik får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Hotellet erbjuder även inomhusaktiviteter som bordtennis, badminton, biljard, dart och aerobics, samt gym (avgiftsbelagt). I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa, massagebehandlingar och kurbehandlingar, då samtliga erbjuds. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är ett underhållningsprogram, en miniklubb och ett minidisco.

Boendet förfogar över en restaurang och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av all-inclusive. All-inclusive-semesterfirarna kan njuta av förmåner som snacks, men även ett brett urval av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker, samt en kostnadsfri uppfyllning av minibaren. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av frukost, lunch och en variationsrik kvällsbuffé. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider