Aparthotel Adagio Nice Promenade des Anglais

Nice, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Nice (NCE): 4.9 km (12 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • distance_city: 3700

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Lägenhetshotellet, är idealt för strandturister, i Nice, endast några meter från småstensstranden. Flygplatsen Nizza (NCE) ligger tre km bort.

Lägenhetshotellet har 80 rökfria rum som lätt nås med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. En garderob, bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en drickautomat står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Hotellet erbjuder handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. I boendet finns en tidningskiosk. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör och flygbuss. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. En fullt utrustad kokvrå med ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin, en diskmaskin och en bakugn är en del av standardutbudet. Utöver det finns en tvättmaskin och ett strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Lägenhetshotellet erbjuder olika sport- och fritidsaktiviteter. I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. Terrassen med solsängar och parasoller lockar till avkoppling. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, spa och solarium.

På boendet finns en restaurang, en frukostsal och ett café. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider