Klayman Olivina Aparthotel

Los Cristianos, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • gym
  • Avstånd strand: 900 m
  • Flygplats Teneriffa (TFS): 16.0 km (16 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar
  • distance_city: 800

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta lägenhetshotell ligger ungefär 900 m från stranden (sand, sten), i Los Cristianos. De välkända turistattraktionerna ligger ungefär 800 m bort. Detta är en ideal plats för strandturister. De närmsta restaurangerna och nöjeslokalerna ligger omkring 300 m bort. Den närmsta flygplatsen är Tenerife - Sur-Reina Sofia (TFS) som ligger ungefär 15 km bort.

Lägenhetshotellet som erbjuder 33 lägenheter och 19 enrumslägenheter befinner sig i en byggnad med tre våningar. Byggnaden är utrustad med tre hissar. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På hotellet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, rumservice, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns ett vardagsrum och ett badrum. Att en fläkt är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Balkong är standard i flesta rummens. Gästerna sover i en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. I kokvrån finns ett kylskåp, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. Bubbelpoolen ger skön muskelavspänning (avgiftsbelagt) och poolbaren stärkande pauser. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis och golf. Vattensportentusiaster blir säkerligen glada av att höra utbudet av vindsurfing. För idrottsutövning på lägenhetshotellet har gästerna gymnastik och (mot en avgift) finns gym att välja på. Hotellet förfogar över en wellnessavdelning med spa och ett solarium. Mot en kostnad erbjuds även en bastu och massagebehandlingar. Ett disco och en nattklubb innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

På boendet finns en restaurang (med barnstol), ett café och en bar. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. Här erbjuds en kontinental frukost. Som middag erbjuds en rad á la carte-rätter. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder lägenhetshotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider