Hotel Engimatt

Zürich, Schweiz Flagga - Schweiz

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 300 m
  • Flygplats Zurich airport (ZRH): 13.3 km (22 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 500

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell befinner sig i Zürich och ligger i närheten av en strand. Från detta centrala boende är det mycket nära till både nöjen och underhållning. Endast ett fåtal meter från boendet finns restauranger, barer och affärer. Till flygplatsen Zurich (ZRH) är avståndet ca. 15 km.

Boendet har två sviter, 37 enkelrum och 34 dubbelrum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. I hotellet finns en garderob, bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Boendet gäster är hjärtligt välkomna att koppla av i trädgården. På hotellet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Cyklar kan ställas i cykelförrådet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. I de flesta rummen finns balkong. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en uttagsadapter och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Något särskilt gästerna av kosmetika och ett urval av handdukar i badrummen. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På terrassen kan gästerna slappa i solen. På huset finns även möjlighet till aktiviteter som cykelåkning/mountainbikeåkning, ett gym, spa och vandring, tennis, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Gästerna kan äta i den rökfria restaurangen med en separat rökavdelning (barnstolar finns). Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. Till frukost kan gästerna avnjuta en härlig buffé. Till lunch och middag står valet mellan de olika a la carte-rätterna. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider