Old Town Apartments Schönhauser Allee Berlin

Berlin, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Internet

Hotellbeskrivning

Mitt i Berlin ligger Old Town Apartments Schönhauser Allee Berlin med femton minuters promenadväg till både Alexanderplatz och Berliner Fernsehturm. Denna lägenhet ligger 2,1 km från Monument Berlinmuren och 2,9 km från Gendarmenmarkt.

Passa på att dra nytta av bland annat gratis wi-fi och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer.

Incheckning kl 15:00. Lägsta incheckningsålder är 21. Avgifter för extragäster kan tillkomma och varierar i enlighet med boendets policy.

Statligt utfärdat foto-ID och kreditkort krävs vid incheckning för avgiftsbelagd service.

Särskilda önskemål erbjuds i mån av tillgång vid incheckning och kan medföra ytterligare avgifter. Särskilda önskemål kan inte garanteras. Det finns ingen parkering på området. , Minimiålder för att checka in under springbreak är 21. Fester och gruppevenemang är inte tillåtna på boendet.På detta boende finns bland annat följande säkerhetsdetalj: rökdetektor. Notera att kulturella normer och gästpolicyer kan skilja sig i olika länder och på olika boenden. De policyer som listas är boendets egna. . Hotellet kräver ett giltigt kreditkortsnummer som säkerhetsdeposition för bokningar som inte betalas vid bokningstillfället utan vid ankomsten. Kontakta boendet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen för att slutföra bokningen och få mer information.

Detta hotell har ingen reception. Incheckning sker på annan plats än hotellet. För att checka in, ta dig till Pappelallee 21, 10437 Berlin.

Om du planerar att ankomma efter 22:00 ska du kontakta hotellet minst 24 timmar i förväg med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen. Old Town Apartments Berlin ligger inom en miljözon. Endast bilar med grönt märke får köra i det här området. Annars kan gäster parkera gratis utanför miljözonen och resa med kollektivtrafik ett kort stycke till byggnaden. Kontakta hotellet med hjälp av informationen i bokningsbekräftelsen om du vill ha mer information. Incheckning för boendet sker på Pappelallee 21, 10437 Berlin.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider