Özside Hotel

Side, Turkiet

7 nätter Visa karta
Nordcotours
Totalpris: 1000000
Se pris & boka

Hotellbeskrivning

Özside 

Hotellet ligger i ett lugnt område och det är lätt att promenera till västra stranden och in till Side centrum. Hotellet tillämpar enkel All Inclusive men har ändå det man behöver för en skön semester. Rummen passar för par och vänner som reser tillsammans samt för familjen. Hotellet har stor pool och en mindre vattenrutschkana samt separat barnpool. I anslutning till poolen ligger hotellets restaurang  där man intar frukost, lunch och middag. Man har glasat in restaurangen för att kunna ha luftkonditionering under de varmaste månaderna. Hotellets bar håller öppet mellan kl 10:00-23:00. Då hotellet inte är så stort så blir baren en naturlig mötesplats och man kanske lär känna andra resenärer. 

Många återkommande gäster uppskattar just enkelheten och tycker att detta är ett bra och prisvärt hotell. 

Rummen

Enkla och lite mindre standardrum anpassade för antingen 2-4 personer. Det finns rum för 2 personer med dubbelsäng eller med två enkelsängar. Det finns rum för 3 personer där det finns en dubbelsäng och en enkelsäng eller en uppfällbar säng samt rum med en dubbelsäng och en våningssäng för barn upp till 12 år. Alla rum har telefon, minibar fylld med vatten, luftkonditionering, kassafack, satellit-tv, klinkergolv. Badrum med dusch eller badkar, wc och hårtork. Balkong.

Ett fåtalrum ligger mot närliggande mur och vissa rum har balkongen är nedsänkta under markplan. 

Rumstyper

Standardrum för max 2 + 1 baby eller 3 personer 

Standardfamiljerum för max 2 vuxna + 2 barn i en våningsäng

Övrigt 

Hotellet består av 2 byggnader à 5 våningar och 92 rum. Byggt 1995/2004 och renoverat 2018. Hiss i ena byggnaden, Kassafack kostar ca 2 euro/dag, All inclusive mellan kl 10:00-22:00. Exakta tider för restaurang och barer meddelas vid ankomst till hotellet. Solstolar, parasoll samt  samt mat och dryck på stranden kostar extra. Västra stranden 800 m,  Sandstrand. Förändringar i innehållet kan komma att ske under säsongen samt utgå under lågsäsong. 

Hotellet accepterar Visakort och Mastercard. Lokalt centrum 150 m. 1,5 km till Side centrum. Lokalbuss 250 m. Turist/stadsområde med viss trafik. Ljud från moske kan höras mer eller mindre runt om hela Side då det är en del av stadsarkitekturen.

Visa karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Beklagar, inga tillgängliga erbjudanden hittades

Vi kan tyvärr inte hitta något tillgängligt erbjudande som matchar hotell- och datumkombinationen. Vänligen försök med ett annat datum, avreseort eller ändrad reslängd.

Gå tillbaka till chartersöket

Utresa
Returresa
Utresa

Returresa

Karta