Senator Apartments City Center

Kiev, Ukraina Flagga - Ukraina

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • distance_city: 1000

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell erbjuder ideala omgivningar för såväl affärsresenärer som för familjer och befinner sig ungefär en km från Kiev centrum.

De 20 lägenheterna, de fyra enkelrummen och de tre dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningsplan och nås lätt med en hiss. Vid receptionen är in- och ut-checkning möjlig vid alla tider på dygnet. En garderob, bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet har även en rad affärer. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På lägenhetshotellets finns även en tidningskiosk och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en kostnadsfri barnvaktsservice, en barnvakt, transferservice, översättningstjänster, tvättservice och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I de flesta rummen finns balkong. Dessa rum har en dubbelsäng och en bäddsoffa och är inredda med mjuka heltäckningsmattor. Det är möjligt att boka separata sovrum. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Kokvrån i rummet är väl utrustad med ett kylskåp, ett minikylskåp, en spis, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin och en bakugn. Härtill kommer en tvättmaskin och strykjärn med strykbräda. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en stereoanläggning, en DVD-spelare och wifi innebär att njutning står på schemat. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Hotellet erbjuder 10 rökfria rum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. Aktiv rekreation och härligt sunda bad väntar gästerna i badområdet. Här finns också möjligheten att träna i fitnessstudion. Om föräldrarna har svårt att varva ned kan barnen komma med i det roliga och färgsprakande lek- och underhållningsprogrammet.

På boendet finns ett café och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider